Ordbruden

Alla inlägg under september 2012

Av Ordbruden - 23 september 2012 13:10

Igårkväll såg jag en dålig film. Grät ändå så jag skakade då handlingen var så påtaglig. Slutade med att jag grät till soundtracken större delen av den natten. Började skriva en ny bok nu när den första är klar och inskickad till förlag. Det var den bästa kvällen på länge. Känslor svämmade inte bara över - de dränkte mig totalt. Och jag är
 så förbannat tacksam för det - att jag kan känna beyond words.


Någonting annat beyond words är kärleken jag känner för världens finaste människor som idag flyger till Spanien och Tyskland för att under en vecka försöka göra sig förstådda i land vars språk de studerat sedan sjuan. Jag hoppade av, lämnade in läkarintyg och slappnade av. Det är inte riktigt min grej det där med språk där jag inte fullt kan uttrycka mig. Men jag är säker på att de får helvetiskt kul även om en liten del av mig hoppas att flygbolaget skall strejka och tvinga dem stanna hemma med mig.


Det blir tomt och ensamt utan mina fula små älskade barn. Man blir liksom aldrig riktigt fullkomlig utan dem, när man vet att man annars brukar vara en del av någonting större. Vägrar att tänka på att det ständigt kommer vara såhär om ett år - träng bort träng bort. Men se det såhär - jag kan ägna större delen av veckan åt att plugga och bli världens smartaste - höhöhöhöhö.


I love you. Beyond words. Allt jag har att säga - kom hem. Glöm inte bort mig.


  Två av dem. Svårt att inte älska dem - yes indeed.

ANNONS
Av Ordbruden - 22 september 2012 15:22

Jag blev liksom kär i hela grejen...


  copyright Jonas Walla / Ewa i Walla


ANNONS
Av Ordbruden - 17 september 2012 22:17

ego - my ass


 
  

Av Ordbruden - 14 september 2012 20:05

Nu jävlar...

 

Av Ordbruden - 13 september 2012 22:33

Amanda,


det här var kvällen då du:


körde som en kriminell genom kvällen med alla bildörrar låsta för att du är så nördigt mörkrädd - och hämtade din bror efter en ishockeyträning


körde som en kriminell med din bror, köpte onödvändiga grejer och konstaterade att "hallå, jag kommer ju aldrig kunna ragga när du är med! folk tror ju typ vi är tillsammans!!!" och fick "haha, jag vet!", till svar


köpte pizza och parkerade lite smått olagligt utanför pizzerian


hade seriöst samtal med din lillebror i bilen om "the friend zone" och om man skall skita i allt med kärlek över huvud taget


höjde volymen på stereon för att tillsammans med din lillebror kunna vråla till kom ihåg  mig då

.

 


Det var en bra kväll för dig fröken. Kom ihåg det. Och för ditt original till bror. Han är awesome. Kom ihåg det.


 


 


Av Ordbruden - 13 september 2012 15:17

Vaniljglass med knäckbitar plus Ahlgrens bilar är lika med magiskt. Seriöst. Bilarna liksom stelnar och det knastrar i tänderna och jag bara älskar det!


Är hemkommen från lyckad äventyrsresa med fina vänner. Gosh, har hänt så mycket! Tankar in miljontals bilder i datorn för tillfället och det blir garanterat framkallning av dessa. Har dessuom planer på att flytta till Skåne, där vi höll till. Blev totalt nerkärad i omgivningarna och vill ha min egen Skånelänga med putsad fasad och halmtak intill en rapsäng och stranden och havet i bakgrunden och massa små hästar i hagar. Åh, ja!!


Plockade med mig en rejäl förkylning hem. Idag är jag bättre än igår då jag inte ens orkade titta på TV, låg utslagen i en säng hela dagen. Tog mig bara upp tre gånger under hela dagen - sjukt! Som jag sa, det här är mitt sjukaste någonsin.


Fortfarande oklart varför jag printar ner detta. Antar att det är för att komma ihåg det om något år. Liksom påminna mig om att hitta någon hästbonde i Skåne eller bara någon heting med mycket pengar. Äh, vad fan! Dit kan jag ta mig själv - säkrast så!


Och just det - fick hem paket från Monki idag. Yay! Stor halsduk i bästa favoritfärgen, vantar i samma och ett stort linne i nya favoritmaterialet polyester. Favorit och massa favorit. Åh, något mer som är favorit är årstiden. Jag älskar regn och rusk! Tjoho!


Svårt att förklara vad det är som är så kul med bilderna. Jag sprang och halkade - brutalt. Anyway. 

 

 

Riding on to a world of funny flowers

Runaway train - Avantasia

Och jag bara älskar att vi delar en blick och tänker att

'ja, kanske han, varför inte, vem vet, vi får se'.

Av Ordbruden - 8 september 2012 17:00

"Jag går ner till Årstaviken och sparkar höstlöv med min son."

Ordbruden


En bekräftelseknarkande, egenkåt allroundkonstnär – besatt av ord, kylskåpsdans och suddiga förgrunder. Med ett hjärta som pulserar och en sen tonårsrevolt.

Om att få vara och inte ständigt vilja bli. Om att inte verka svår men ändå vara det.

     

.sätta kedjor på en Hurricane

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

     

.i en frusen tyst minut

     

.vilja bli

     

.där din axel blir till hals

       

.det luktar lite dig om mig

.och en liten tagg borrades in i hennes rygg

     

.andas, tänker, känner samma sak

Följ Ordbruden med Blogkeen
Följ Ordbruden med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se