Ordbruden

Direktlänk till inlägg 23 juni 2014

.juli2013

Av Ordbruden - 23 juni 2014 21:35

För att jag är livrädd

För att jag inte skrivit på så länge

För att Maja fortfarande längtar

 


Jag jobbar med ångest liksom så ofta i juli, är besatt av allt som är orange och låtsas att det är fredag när det egentligen är måndag. Deklarerar detta högt och förvirrar cevila.

Fotograferar två bröllop, hänger med min fd fotolärare, Terese och pendlar mellan att planera mitt eget bröllop och min egen begravning. 


Cutebjörn föds och jag introducerar Ordbruden.

 

 


Hänger i Göteborg, ser Känn ingen sorg och greppar hennes hand hårt under Nu kan du få mig så lätt. Jag gråter hjärtat ur led till den grad att vi måste sitta kvar långt efter att eftertexterna slutat rulla och det är vackert och lite bisarrt och pinsamt och jag skämtar, med snor i halva ansiktet att jag påminner om ett Justin Bieber-fan och jag säger ingenting på jättelänge och vill inte prata om det.


När vi går förbi uteserveringarna i sommarnatten ser folk på livefotboll och det klibbar under skorna när vi går avenyn fram. Tar hoppbilder nere vid Lilla bommen och jag glömmer mitt halsband där. 

Jag åker till Hönö de dagar jag är ledig och dricker bag in box-vin i en kylväska ur plastglas och två störda ungar vägrar att lämna vår husvagn.  

Vi får träffa Cutebjörn och jag går på min första loppis. Fyndar saker till lägenheten och drar ut en ljusslinga och en madrass och så sitter vi på taket en natt och pratar om rädslan att bli lik någon och hon är livrädd för fladdermössen som flyger ovan oss.


Jag tar med henne till stranden där jag växte upp som ligger mitt emellan farmor och min första bästis dit många inte hittar. 

Jag hänger med Kristina, rockar second-hand, pratar om vad hon trodde men inte vågade fråga som visar sig vara sant och så börjar det regna. Jag skriver på mitt allra första lägenhetskontrakt och så är lägenheten min. Ett tag. Jag är bubblig och det blir min första instagram-bild. Jag firar med Leo under ett gult paraply och ser på Dispicible me 2. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ordbruden - 23 juni 2014 21:52

No 90 Kleist - till er tjänst No 90 Kleist men bara så ni vet - jag kommer rymma härifrån      Börjar någon slags tolkning på vad som senare kommer att bli startskottet på Glöm inte bort mig-serien. Fotar Terese med pappersblommor fastklistra...

Av Ordbruden - 31 januari 2014 11:54

  Än finns det tusentals tårar kvar och de är dina att ge vem som helstDe är de dyrbaraste smycken du har så be aldrig om ursäkt igenPanikhänger med klassen, kan inte riktigt fatta att det kommer till ett slut. Allt är fint trots ett brev skrivet p...

Av Ordbruden - 31 januari 2014 11:22

  Where there is desire there is gonna be a flameWhere there is a flame someone's bound to get burnedBut just because it burns doesn't mean you're gonna dieYou've gotta get up and try     Tar mig igenom skolstressen och dansar min sista dansu...

Av Ordbruden - 31 januari 2014 11:02


  When we all had new Iphones but no one had no one to call...   Det där jag inte tror kan hända - händer. Och han där jag inte tror finns - finns. För det där jag inte tror - tror visst på mig.   Brighton, UK. Vi åker dubbeldäckar...

Av Ordbruden - 31 januari 2014 10:48


  Brutalt ärlig, naken, svår och helt utan kontroll - världen gick åt helvete men vi gick åt fel håll...   Och så kommer ändå dagen då vi får visa vad vi gjort, leva ut det där vi jobbat på i nästan ett års tid. Sätter upp musikalen, gör succé ...

Ordbruden


En bekräftelseknarkande, egenkåt allroundkonstnär – besatt av ord, kylskåpsdans och suddiga förgrunder. Med ett hjärta som pulserar och en sen tonårsrevolt.

Om att få vara och inte ständigt vilja bli. Om att inte verka svår men ändå vara det.

     

.sätta kedjor på en Hurricane

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014
>>>

     

.i en frusen tyst minut

     

.vilja bli

     

.där din axel blir till hals

       

.det luktar lite dig om mig

.och en liten tagg borrades in i hennes rygg

     

.andas, tänker, känner samma sak

Följ Ordbruden med Blogkeen
Följ Ordbruden med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se