Ordbruden

Alla inlägg under juli 2012

Av Ordbruden - 28 juli 2012 17:59




...när man inser att grannarna lyssnar på the killers.


Amen.




Av Ordbruden - 28 juli 2012 17:48

Bestämt sedan länge var att frossa i Happy Socks tillsammans med fröken Å när lönen kom. Och smarta kände vi oss när vi visste att vi skulle få hem alla strumpor för halva priset. Men ey, 70% blinkade hemsidan när vi tittade in idag - PLÖTSLIGT HÄNDER DET!

Så vi ställde oss upp, dansade små hemmasnickrade danser och sjöng och spelade tills solen gick ner.

Ehm...


MEN - strumporna i collaget ovan är på väg hem till mig. Tjoho! Tycker om de grövre bäst. Tänker mig grå kängor och jeans till dessa...yay!

-

Av Ordbruden - 28 juli 2012 16:26

Att jobba idag var oförskämt roligt tillsammans med Elise. Satt på en glassfrys och åt mjukglass med lakritsströssel och lyssnade på hennes braiga musik och snackade skit om alla vi kunde klandra för att inse att vi bara hade varandra... Haha! Var bara tvungen att citera Winnerbäck. Och imponerades av hennes 78,008 Notes på denhärbilden. AWSM!

 


Har haft sällsamt bra och lediga dagar tillsamman med min lilla fågel. Finns liksom inte så mycket mer att säga om det. Kommer nog bara visa 246315237829348 bilder. Om jag känner för't. Tjaa, lite som vanligt.

Bästa var ändå gårkvällen... Say. No. More.


Och för att få en liten aning om vad vi sysslat med:

 



Av Ordbruden - 26 juli 2012 18:45

         


Så vi sitter på klipporna i eftermiddagssolen och missburkar nya favorituttrycket mindfuck. Pratar om att Sofia fått så långt hår och funderar på när vi skall cykla hem för att slippa hjälpa till med maten. Och jag säger att det var tur att hon kom hit så jag fick snacka lite skit och hon hör fel och tror att jag pratar om säkert skydd. Ja, lite som vanligt...


Vi citerar Tack gode gud och undrar varför de lade ner det programmet. Säger gång på gång att det är ganska så awesome det här och konstaterar att  det är tur att vi slipper vara snygga då vi bara har varandra. Haha!

Av Ordbruden - 24 juli 2012 20:32

Stressigt på jobbet idag - check! Ett tag var det så illa att jag såg i kors och det högg under revbenen. Men eftersom vi är Ninjor både Julia och jag så löste det sig fint.


Och lite ballt var det allt när Mirre klev in och sa: "Hej Bianca!"

You say what? Liksom. Men väldigt trevligt att träffa denna sköna prick - om än lite skruvat. Att prata med någon från en blogg - irl!


För några timmar sedan hotade min hjärnsubstans att rinna ut - igen. Den gjorde det en period. Så tjaa, jag drog på feta Urbanears, solbrillor och easytones och gick en sväng. En lång sväng. Och det var kvalmigt och varmt och äckligt men nödvändigt. Ja, lite så.


Tänkte duscha men det blev grill på altanen iklädd fetsnygga pyjamasbyxorna istället. Duschen blir nog om ett tag. Ja, nu vet ni det!


I detta nu tittar jag på Allsång på Skansen. Jag har bara en sak att säga - var fasen är Anton?!?!?!?!??!!!


Roadtrip är bokad tillsammans med tjejorna. Åh herre min get. Det blir legendariskt.


Ah, men ni fattar grejen? 


Av Ordbruden - 24 juli 2012 20:26




Lillebror sitter med sin "onödig fakta"-app:

"Visste ni att det finns två golfbollar på månen?"


Morfar utbrister då:

"Jaså! Är det där den är! Jag undrade just."


Och resten av sällskapet bryter ihop.




Ordbruden


En bekräftelseknarkande, egenkåt allroundkonstnär – besatt av ord, kylskåpsdans och suddiga förgrunder. Med ett hjärta som pulserar och en sen tonårsrevolt.

Om att få vara och inte ständigt vilja bli. Om att inte verka svår men ändå vara det.

     

.sätta kedjor på en Hurricane

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

     

.i en frusen tyst minut

     

.vilja bli

     

.där din axel blir till hals

       

.det luktar lite dig om mig

.och en liten tagg borrades in i hennes rygg

     


Ovido - Quiz & Flashcards